Servisna ponuda

Alpros auto je potpuno posvećen postprodajnim aktivnostima. Posedujemo dobro organizovan, savremen, efikasan i potpuno opremljen servis, koji vrši servisiranje vozila u garantnom i vangarantnom roku i koji će odgovoriti i na najzahtevnije probleme sa kojima se eventualno možete susresti u toku korišćenja vozila. Servis poseduje najsavremenije uređaje za dijagnosticiranje kvarova i održavanje i popravku vozila, kao i specijalizovane alate za vozila iz Volkswagen koncerna.

Servis

Poput bilo kojeg vozila, i vašu Škodu treba redovno servisirati kako bi se očuvao u najboljem stanju i kako bi mu se održala vrednost. Samo zvanični diler Škodinih vozila ima tehničare, alat i najnoviju kompjuterizovanu opremu za dijagnostiku koji su posebno namenjeni za Škodina vozila.
Uz to, Alpros kao ovlašćeni Škodin diler i serviser koristi originalne rezervne delove, koji su tako projektovani i konstruisani da se savršeno uklapaju i funkcionišu u vašem vozilu.
Prilikom prijema stranke, stručnjaci utvrđuju šta je potrebno uraditi na automobilu. Ukoliko je potrebno, pre uvoženja auta u servis, radi se „predinspekcija“, na samom ulazu u servis, podizanjem auta na dizalici ili priključenjem na kompjuter. Time se umnogome skraćuje vreme za utvrđivanje kvara. Pored toga, uobičajena je i probna vožnja, tokom koje se uočavaju nepravilnosti u radu automobila. Najveći broj kvarova se otklanja tokom istog dana, zahvaljujući velikom lageru originalnih delova u magacinu. U kompjuterskoj bazi podataka (istorija vozila) se čuvaju podaci o svim prethodnim servisima, urađenim na određenom automobilu.

Prilikom zamene delova koristite samo ORIGINALNE rezervne delove.

Originalni rezervni delovi garantuju kontinuirani kvalitet vašeg vozila. Čak i nakon mnogo pređenih kilometara, dobro poznata bezbednost i kvalitet pouzdani su kao i prvog dana. Pored tehničkog kvaliteta, originalni delovi nude i dodatne prednosti: dugovečnost Vašeg vozila i pouzdanost u svakom trenutku. Pri kupovini rezervnih delova, neka Vaša opcija uvek budu originalni Škodini delovi, jer upravo taj izbor obezbeđuje niz prednosti:

Garantovanu usklađenost do nasitnijih detalja, sa originalnim specifikacijama
Preciznost prilikom sklapanja delova bez premca
Najnovija tehnologija prilikom izrade rezervnih delova
Bezbednost
Garancija proizvođača
Dostupnost u širokoj prodajnoj mreži
Konstantan lager rezervnih delova
Dugoročnu uštedu i ekonomsku efikasnost
Optimalan vek rezervnih delova i komponenti
Najbolji odnos vrednosti i utrošenog novca
Mogućnost zakazivanja termina:

U Alpros-u možete zakazati termin koji u potpunosti odgovara Vama!

U okviru našeg servisa nalaze se:

Prodavnica rezervnih delova
Servisiranje i ugradnja klima uredjaja
Radionica za kompletne popravke
Autoelektrika
Vulkanizerski servis
Limarsko farbarski radovi
Autoperionica